HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Minden eddiginél könnyebb lesz 40 milliót nyerni

2013.02.24. 10:43 MinDigTV


A 40 milliós játszma - hétfő este a TV2-n

Február 25-én tér vissza a képernyőre a nagy sikerű A 40 milliós játszma, melynek műsorvezetője ismét Rákóczi Feri lesz. Az új széria egy nagy újdonsággal szolgál: egy szabályváltozásnak köszönhetően soha nem volt még ilyen könnyű 40 millió forintot nyerni!


Újra indul A 40 milliós játszma a TV2-n! A sikeres game show harmadik évadában a házigazda, Rákóczi Feri újra 40 millió forinttal várja a párokat, akik harcba szállnak a pénznyelővel az összegért, amely megváltoztathatja az egész életüket.
A játékosoknak ebben a szezonban egyszerűbb dolga lesz, mint valaha: mostantól ugyanis nem nyolc, hanem csak hét kérdésen keresztül kell megtartaniuk a millióikat. A szabály nem egyedülálló: számos országban játsszák a játékot nyolc helyett hét kérdéssel. Február 25-től nem csak civil játékosok küzdenek majd az álomnyereményekért. A Nagy Duett szereplői is versenybe szállnak, minden héten egy-egy duó próbál szerencsét. Lesz, aki A Nagy Duett-beli partnere oldalán küzd meg a pénznyelővel, de egy meglepő párosítással is találkozhatnak majd a TV2 nézői.

A 40 milliós játszma eddigi legnagyobb hazai nyereménye 14 millió forint volt, ezt az összeget két szerencsés páros is hazavihette. Február 25-től a játékosok azon lesznek, hogy megdöntsék a rekordot, és megmentsék a pénznyelőtől mind a 40 millió forintot.

A 40 milliós játszma – február 25-től hétköznap esténként 19.15-kor a TV2 képernyőjén.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: vetélkedő TV2 Rákóczi Feri A 40 milliós játszma

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr15101381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása