HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Varázslók a Waverly helyről

2013.02.23. 17:15 MinDigTV


Minden perce igazi varázslat ennek az akciódús, különleges és persze alaposan kibővített filmnek! M1 február 24. vasárnap, 16:30



Az év legmágikusabb kalandja most izgalmasabb és humorosabb, mint eddig bármikor!


A Varázslók a Waverly helyről - A film varázslatosan bővített kiadása eddig sosem látott, szemkápráztató filmrészletekkel, ráadás forgatási jelenetekkel és kihagyhatatlan extrák sorával lepi meg a varázslatok rejtélyes világának szerelemeseit! Kezdődik a lélegzetelállító kalandok sorozata a Russo családdal, a tanuló- és profi mágusok kis csapatával. Velük mindig különleges, vagány és nagyon poénos dolgok történnek. Nyaralás közben Alex (Selena Gomez) véletlenül olyan varázslatot végez, ami veszélybe sodorja a családját. Max (Jake T. Austin) igyekszik együtt tartani a szüleiket, míg a húga és Justin (David Henrie) minden lehetséges és lehetetlen trükköt bevetve keres egy nagyerejű követ, amellyel megfordíthatnák a bűbájt.

rendező: Lev L. Spiro
forgatókönyvíró: Daniel Berendsen
zeneszerző: Kenneth Burgomaster
operatőr: David A. Makin
vágó: Matthew Colonna

szereplők:
Selena Gomez (Alex Russo)
David Henrie (Justin Russo)
Jake T. Austin (Max Russo)
Jennifer Stone (Harper Finkle)
Maria Canals-Barrera (Theresa Russo)
David DeLuise (Jerry Russo)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: gyerekműsor gyerekcsatorna M2 MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr795100492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása