HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Ha hív a kötelesség

2013.01.03. 09:43 MinDigTV


Duna Tv: január 4-től, péntek esténként, 21:05-kor

A három összefonódó cselekményszál főszerepében korunk három kiváló angol színészét láthatjuk: James Nesbittet, Stephen Grahamet és Warren Brownt.


A három epizódból álló sorozat 2003 és 2007 között követi nyomon három Irakot megjárt brit katona történetét, személyes nézőpontból tárva fel, milyen messzemenő hatással van a háború élménye a civil életre is. Danny, Mike és Hibbs Manchesterben, családjuk és barátaik körében nem találják a helyüket, és ugyan más és más okból, de végül mindhárman visszatérnek Basrába. Danny egy magán biztonsági cég keretein belül az anyagi boldogulást keresi, Mike beleszeretett egy iraki doktornőbe, Aliyah-ba, Hibbs pedig őszintén hisz abban, hogy segíthet az iraki népnek az ország újjáépítésében. A következő öt év során a három férfire minden eddiginél keményebb helyzetek várnak, ahogy álmaikat kergetik egy egyre szélsőségesebb és erőszakosabb világban.

A három összefonódó cselekményszál főszerepében korunk három kiváló angol színészét láthatjuk: James Nesbittet (Véres vasárnap; Murphy törvénye; Milliók), Stephen Grahamet (Blöff; Gengszerkorzó; Suszter, szabó, baka, kém) és Warren Brownt (Luther; Jó zsaru). A produkció a Brit Filmakadémia legjobb tévésorozatnak járó díját nyerte el 2010-ben.

Duna Tv: január 4-től, péntek esténként, 21:05-kor

rendező: Nick Murphy
forgatókönyvíró: Peter Bowker
zeneszerző: Daniel Pemberton
operatőr: David Odd
producer: Laurie Borg
vágó: Victoria Boydell

szereplők:
James Nesbitt (Mike Swift)
Stephen Graham (Danny Ferguson)
Warren Brown (Lee Hibbs)
Nonso Anozie (Erik Lester)
Lubna Azabal (Aliya Nabil)
Monica Dolan (Nicky Swift)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat Duna TV MinDig-TV Ha hív a kötelesség

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr184993670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása