HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A Cég – A CIA története

2012.10.10. 09:28 MinDigTV


Háromrészes minisorozat október 10-től, szerda esténként a Dunán!


Jack MacCauliffe (Chris O’Donnell) a Yale egyetemről kerül az akkor induló hírszerző ügynökség, a CIA soraiba, és egyből az ötvenes évek egyik legveszélyesebb városába, a kémektől és kettős ügynököktől hemzsegő Berlinbe. Szovjet kém dolgozik az amerikai hírszerzésben – érkezik az információ a túloldalról, amit sokan nem vesznek komolyan, de a terepmunkában utolérhetetlen Mágus, Jack mentora nem nyugszik, míg az árulót le nem leplezi. Az akció során Jack romantikus kalandba keveredik egy német balerinával, és saját bőrén tapasztalhatja, milyen árat kell fizetnie annak, aki a kémkedést választotta hivatásának.

A hidegháború évtizedeit felölelő cselekmény epizódszerűen végiglátogatja e történelmi korszak számos kulcsfontosságú eseményének helyszínét, a kettészakított Berlintől a forradalom napjainak Budapestjéig, majd a kubai rakétaválságtól a vietnami háborún keresztül egészen a Peresztrojka időszakáig tart az áttekintés.

Az Egy asszony illatában feltűnt Chris O’Donnell áll a kiváló szereplőgárda élén Jack MacCauliffe ügynök szerepében, aki mellett olyan színészek játsszák a további szerepeket, mint Alfred Molina, Michael Keaton, Rory Cochrane, Tom Hollander, Natasha McElhone és Alexandra Maria Lara.

A sorozat külön érdekessége, hogy nemcsak az 1956-os forradalomról szóló jeleneteket vették fel budapesti helyszíneken, hanem a film számos más részét is, illetve több magyar színész is szerepet kapott a produkcióban, mint Marozsán Erika, Rudolf Péter vagy Berzsenyi Zoltán.

Október 10-től, szerda esténként a Dunán!

rendező: Mikael Salomon
író: Robert Littell
forgatókönyvíró: Ken Nolan
zeneszerző: Jeff Beal
operatőr: Ben Nott
producer: Robert Bernacchi
vágó: Robert A. Ferretti, Scott Vickrey
kellékes: Szűcs Petra

szereplők:
Chris O'Donnell (Jack McCauliffe)
Alfred Molina (Harvey Torriti)
Michael Keaton (James Angleton)
Ulrich Thomsen (Starik)
Rory Cochrane (Yevgeny Tsipin)
Tom Hollander (Adrian Philby)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat cia cég duna tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr444830200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása