HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Vezet a Helyszínelők és a Mentalista

2012.07.11. 10:43 MinDigTV

Hiába jelentkezik több heti sorozat is új epizódokkal, mégis jelentősen visszaesik a nézőszámuk a nyári szezonban. Múlt héten az RTL Klubon a Miami helyszínelők, a TV2-n pedig az NCIS volt a legjobban teljesítő sorozat.

A nyári pangás alatt sem változott lényegesen a kereskedelmi csatornákon futó heti sorozatok erősorrendje. Az RTL Klub hagyományosan több ilyen programot tart műsoron, így a legnézettebb sorozatok is ezen a csatornán futnak.
Az elmúlt hét legnépszerűbb sorozatának a péntek esti Miami helyszínelők bizonyult, amely 27,8 százalékos közönségarányt ért el, ez a 18-49 éveseknél 376 ezres nézettségre volt elegendő.

A második legjobban teljesítő sorozat a kedd esti Mentalista lett 22,7 százalékos közönségaránnyal és 359 ezres nézőszámmal. A toplistán a Gyilkos elmék, majd a Grace klinika következik 322 ezres, illetve 286 ezres 18-49-es nézettséggel. A TV2 legjobban teljesítő sorozata az NCIS volt, ami 17 százalékos közönségarány mellett 285 ezer nézőt ért el. Utóbbi nézőszám terén jobban szerepelt, mint vasárnap este a Cobra 11, ami 260 ezer nézőt vonzott.

A sorozatos erősorrend a teljes lakosság körében sem nagyon különbözik, náluk is a Miami helyszínelők és a Mentalista a listavezető, igaz a Cobra 11 kissé erősebb, mint a fiatalabb célcsoportnál. A nézőszámok nyári pangását jól szemlélteti, ha a fentiekkel összevetjük mondjuk április közepének az adatait. Akkor a legtöbb 18-49 éves nézőt vonzó műsor a Mentalista volt, 506 ezer nézővel, de a Cobra11-re is 441 ezren voltak kíváncsiak.


Forrás: http://www.mmonline.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat rtl klub tv2 televízió helyszínelők mindig tv Miami NCIS

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr534644130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása